2018 you are very welcome

Väldigt välkommet efter en lång period i familjens sköte, är att jag i morgon åker till Luleå. Eller, inte pga just att vi varit hemma och ihop så mkt, men jag längtar efter vardag, efter jobbet och efter jobbarkompisarna ganska mycket.

Och det är två roliga dagar. Först heldag ledningsgruppsmöte på torsdag, och sedan heldag uppstartsmöte med marknadsavdelningen på fredag.

Har nu två nya jobbarkompisar dessutom, som jag är så NÖJD med att ha anställt! Riktiga stjärnor. Very pepp på det.

Enda smolket i glädjebägaren är väl att jag inte fått mina nya klänningar ännu, mkt irriterande. Hade tänkt ha den ena på mötet på fredag, nu får jag tänka om. Aja. Störigt att den dessutom verkar komma i morgon. Såklart, en dag för sent.

Annat smolk i glädjebägaren: har en tand som rasade ihop helt när vi var i Sandviken i förra veckan. Kommer bli svindyrt. Samt gör svinont. Kommer inte hinna åtgärda förrän i nästa vecka, så går nu runt med en käke som är som en liten bulle av svullnad och smärta. Och äter en miljard Voltaren om dagen för att få bukt med inflammationen och svullnaden att gå ner. Hjälper såklart inte. Är skönt asymmetrisk nu. Aja.

 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *