Att vara författare

Fast ibland bor där också en liten författare inuti. Jag skrev lite på min bok igår igen och det kändes fint. Det är inte ofta jag plockar upp den numera, men igår gjorde jag det. På tåget en stund. Det blev inte många tecken, jag petade mest lite här och där, men jag läste allt jag skrivit. Det mesta var bra, några ställen där det inte höll riktigt men det kände jag redan när jag skrev det första gången. Gjorde om lite.

Jag fick sms från min förläggare som skrev ungefär så här:

skriv! vad som helst! vi ger ut det och du måste läsa in det själv

Jag vet inte, jag. Kanske. Kanske blir det någon eller några böcker till. Kanske blir det inte, men jag är nöjd med min samling ändå. Det hade varit fint med något skönlitterärt till den, men fan vet om jag klarar det.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *