Bliva vid sin läst

Har nu för övrigt bestämt, att jag aldrig mer ska slösa pengar på andra foundations än Clarins Skin Illusion i nyansen 110. Eller jo, möjligen The Ordinarys väldigt rinniga och extremt ljusa lilla variant, som jag brukar använda att spä ut Skin Illusion med vintertid, för då är den egentligen för mörk.

Har testat så många, den där från Sensai som alla skriker om, Marc Jacobs, By Terry, Hourglass, Bare Minerals, osv etc. Och naturligtvis några budgetvarianter. Men faktum är att ingen annan foundation passar min hud så bra som just Skin Illusion. Så varför byta? Det är bara ett jävla slös med pengar faktiskt.

För övrigt hade jag tänkt unna mig spraytan nu under sommaren istället för att hålla på och härja med solning för att bli brun pga hatar solning, har inga problem med spraytankostnaden, enkelt och bra. Men det föll pga undersökte sprayaren närmare innan som tur var. Man har ju ändå lite krav på vem som ska få se en naken osv etc.

Grattiz mig nu som istället har egengjorda flammigt bruna ben. Grattiz även till mensen från helvetet, idag ställde jag mig upp från kontorsstolen och upptäckte att tampongen storlek bautabautaBAUTA inte höll mer än en timme, det rann nämligen blod utmed ovan nämnda flammiga ben. Det är ju fan inte klokt att vara kvinna i dessa dagar. Som tur var, hade jag en extremt tight kjol och precis rätt trosmodell för kjolen, så den klarade sig mirakulöst utan fläckar (det gjorde ej småbyxorna om en säger). Tur även, att vi har dusch på jobbet. 42 år snart och det är som om man har mens för första gången eller nåt, jag orkar snart inte mer. Fläckar ner gode ALLT. Vissa gånger är det helt vidrigt, har inte klarat ens bussresan Vittangi-Kiruna utan jättetamponger OCH jätteblöja och ändå på vippen att det kommit igenom. På 70 minuter liksom? Jag, som alltid har använt minitamponger eftersom jag varit noga med att byta var fjärde timme och den storleken har varit perfekt då. Sjukt är vad det är. Så trött på detta nu. Kan jag bara bli 55 tack, så detta helvete upphör.

You may also like

Mat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *