Det begagnade året

Jag hade några löften. Av skidorna i år blev intet – säsongen var kort och underlig och jag så trött – men jag lovade också mig själv att bara köpa kläder (till mig) begagnat eller på rea. Det löftet har jag faktiskt hållit ända fram tills att jag köpte en kjol på Me&I-party häromveckan. Kändes oartigt att inte köpa ngt (fånigt, för jag köpte kläder till barnen och det hade räckt) och kjolen var så fin! Har inte heller köpt så mycket rea – eller köpt särskilt mycket överlag. Något enstaka beggat plagg här och var, tre par skor dock. Ett par Dr Martens i jodhpursmodell (tänkta mest som stall- och uteskor, hade dem t ex idag på lerig Valborg), ett par Nike (olikt mig!) och ett par Swedish Hasbeens till sommaren. Har velat ha ett par jättelänge, de gamla gick spännet sönder på och jag har inte kommit mig för att byta. Tror knappt jag är uppe i 700 spänn för alla tre par och då är alla dyra märkesskor. Nikeskorna var oanvända dessutom. Det har i övrigt varit mycket funktionella inköp, en jacka från Peak Performance till uteliv höst och vår. Sådant.

Tänker att den där kjolen var ett litet gupp på vägen. Nu gäller det att hålla i igen.

Har en liten önskelista med saker jag vill ha, men behöver gå ner de där tre kilona jag går upp varje vinter först. Räknar med att det kommer ta ungefär en månad. Många jeans som sitter lite trångt nu. Trist när kläder man vill använda är precis utanför att passa bekvämt och sitta snyggt.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *