Från mig till mig

Har bestämt att om jag lyckas ta mig igenom 30 dagar yoga i sträck, så ska jag köpa mig en riktigt fin yogamatta. Tänker att jag då har goda förutsättningar att bli en hejdundrande yogi.

Samt slippa blåmärken på knäna, som jag annars får bara de ser ett golv. Brukar yoga på vanlig matta men det blir lite glidigt ibland. Är ju ännu inget proffs direkt, så anar att det skulle hjälpa rätt mycket att ha bra grepp när man har det lite vingligt emellanåt.

Men jag tycker det är kul! Faktiskt. Jättekul. Igår gjorde jag en jätteskön ganska lång stretchyoga som jag tror gör att jag ens kan lyfta benen idag. Och ibland är det extra kul eftersom jag faktiskt är ganska vig trots ålder och oträning. Det har jag alltid varit av naturen, på nåt vis. Det är kul när man känner att det inte är så stora problem att svinga omkring eller knyta ihop benen. Mitt problem är mest balansen (på något vis tror jag det handlar om avsaknad av muskler). Ska göra stretch en dag till och sedan träna balans- och nackvarianter ett par dagar. Har lite tendenser till nackspärr fortfarande.

Hejdå yogabloggen!

You may also like

7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *