Fuskveganerna

Vi går så sakta mot veganska middagar (och korv till lunch ehumm) i den här familjen. En vegansk pastasås med palsternacka (och riven ost i barnens sås för att lura dem att det var carbonara) i lördags, och en ruskigt god vegansk krämig tomatsoppa (med ricottatortellini i för att göra den mer matig för barnen, hence fuskveganism) på ugnsrostade tomater. Tage har ätit bra båda dagarna, Ejda har ätit noll. Hon har visserligen varit magsjuk natten mot fredag och har bökat enorma mängder med maten sedan dess.

Jag har börjat köra hälften-hälften också, när jag gör såser och grytor med créme fraiche i. Hälften mjölkbaserat, hälften Oatelyprodukter. Vi smyger liksom bort mot det veganska. Har plockat ner ytterligare ett par recept från Undertian som jag ska testa i veckan. Men med det sagt ska jag nu rota fram nån älgrostbiff och göra Sloppy Joes till morgondagens middag.

Färgade även håret idag. Det behöver några svängar till med silvertoning, svårt att bedöma tiden när man färgar med Olaplex i. Hela proceduren tog 2,5h. Ingen skillnad mot att gå till frissan således, förutom att jag väl gjorde av med 100 kr istället för 2000. Nästa gång ska jag låta T18 sitta i dubbelt så länge så får vi se.

Nu ska jag gå in och domdera med Ejda som tjorvar med sin pappa för att slippa sova.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *