Gammal och trött

Fuldagen från helvetet.

Japp, den dök upp idag, den brukar komma då och då men oftast är den någorlunda väntad – sovit för lite, ätit dåligt, ingen tid att tänka på roliga kläder osv osv – och idag så kom den lite från ingenstans. Jag tyckte att jag valde bra kläder på morgonen, har länge känt för att ha uppvikta Levi’s 501 och pumps på mig så det körde jag med och det kändes helt okej och det gick t o m att andas rätt normalt i jeansen så allt var fridens liljor.

Men så råkade jag se mig i spegeln när jag gick på stan och köpte reakläder till de växande barnen.

Det var icket lattjo.

Jag har visserligen en förfärlig frisyr just nu, jag ska precis färga om det och då har jag tvättat ur det ordentligt (3 ggr) med ett sådant där extra renande schampo så nu är håret typ brungult, nästan som ens kiss när man inte druckit ordentligt. Dessutom i ett par olika nyanser för säkerhets skull. Så det var förstås inte till någon hjälp. Och jag såg så himla gammal och trött ut i ansiktet också, och det kliade och stramade för att jag bytt C-vitaminprodukt till en lite starkare och mitt ansikte behöver nog lite tillvänjning ännu. Såg ej så strålande dewy ut, tvärtom. Som om min hy var både för liten och för stor för mitt ansikte på samma gång.

Typiskt dålig dag att ha på sig rött läppstift (vilket jag hade). Jag funkar sällan så att jag kan slänga på mig ett läppstift och vips! Är man too cool for school. Tvärtom. Jag kan bara ha läppstift de dagar jag känner att jag kan bära upp det så att säga. Och på fuldagar vill man ju bara gömma sig i buskarna, inte alls sticka ut (som jag tycker att jag gör i rött läppstift, men jag jobbar på det).

Nu har jag torkat av läppstiftet. Nya tag i morgon.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *