Hamburgare

Just gjort kvällsyoga (fokus balans för den som undrar) i ett lite småstilla Hamburg.

Åt detta till middag f ö.

I morgon ska jag på möte, sedan leta 1) Schleichhästar till Po, och 2) om de råkar ha Fresh Cream någonstans i krokarna (finns det ett Sephora? Måste kolla) så ska jag nog köpa mig en ny hudkräm. Kanske.

Sedan åker vi hem igen.

Fick f ö mens idag, skönt och jobbigt. Är ej längre arg på livet. Har fått kämpa rätt mkt med barnen och pms:en nu när jag varit ensam med dem ett par dagar. Fast det var värre just innan D åkte. Vill ej det ska gå ut över dem. Men det gör det, för jag kan inte ha all den här ilskan inom mig. Jag kan inte det. Den sipprar ut. Jag tycker då yogan har varit bra. Imorgon bitti ska jag göra ett menspass. Very Excite! Säger nån ens det numera, post Borat?

Jag läste Isabelle Ståhls roman idag, och jag känner Isabelle och tycker hon är ett geni, men jag log lite ändå åt meningen som löd typ ”Avicii slutar spela, snart har alla artister jag lyssnade på som ung, gått i pension”. Det var roligt, jag vet inte om det var meningen att det skulle vara det. Kanske är jag plötsligt för gammal för ironi, den sorten som inte Henrik Schyffert ägnar sig åt. Kanske är livet just så kort att Aviciis karriär hinner både födas, blomstra och dö medan en tjugofemåring skriver en roman om det.

Jag vet inte hur gammal Isabelle är, kanske är hon äldre.

Balansövningarna känns i låren nu efteråt. De var ganska svåra. Nu ska jag sova.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *