Lifehack

Läste om lifehack hos Jennen. Har tänkt på det sedan dess och har inga direkta. Förutom det jag snott av henne: laga all veckans mat på söndagar (denna vecka blir det lasagne och korv stroganoff).

Förutom att min ena unge aldrig har sovit (rekommenderar ej) och den andra är en dramaqueen av rang, så är de faktiskt enkla och lättskötta ungar. Jag tänkte på det igår. Småbarnsåren är över. Istället har vi inträtt i den ljuvliga fasen ”syskonbråk”. GUD vad de ska tjafsa om precis allt. Men däremellan mysiga och roliga och någorlunda resonabla. Vi gör allt mer som en familj, en enhet. Svårt att förklara men kanske att de också är medvetna om oss som människor och inte bara serviceinrättningar.

När vi spelade spel hos mormor i går och hon och Ejda fick fråga (alltid kunskapsspel, frågesporter) om en kroppsdel som inte utvecklas förrän vid sex års ålder hos vissa så gissade Ejda på rynkor. Hon är ju! Rolig.

För den delen gick Tage upp vid sex idag. Ovanligt tidigt igen. Han har sovit till sju, halvåtta ganska länge nu. När jag gick hemifrån (åkte med tidiga bussen idag) så låg han och Karlsson och gosade i soffan. De såg förfärligt gulliga ut.

 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *