Mat

Ejda bara äter. Det är visserligen bra, efter en lång period av matbråk. Nu äter hon dubbla frukostar, dubbla luncher, massor av frukt emellan, ber alltid om mer.

Tänker att det är för att ljuset återvänder. Kroppen vill växa!

Glad också att hon vill ha mannagrynsgröt på morgonen.

Själv har jag ätit extremt dåligt, pga har varit så extremt stressad. Men! Imorgon börjar – på riktigt – en vikare för den person som blev sjukskriven i slutet av augusti. Det betyder att min långa period av att göra två personers jobb är över! Att jag kan slappna av. Att jag kan ägna mig åt det jag ska. Ordentligt.

Kanske också att jag kan äta lunch, träna, hänga med vänner etc. Att jag inte är trött och stressad och uppe i varv och jävligt skör hela tiden. Så klart en del av det är den jag är, och försvinner inte alls, men de här månaderna har tagit på mig. Hårt. Kanske hårdare än förr om åren pga a) gammal och b) har barn. Mina barn har noll förståelse för att jag ska klämma in 16h på 8h. Varje dag. Min kropp har inte heller tyckt det, men den kontrollerar jag, till skillnad från mina barn.

Så nu du, lilla kroppen. Nu kör vi igen. Vi börjar med att äta frukost, sedan ska vi åka 6 km skidor idag. Förra veckan tränade jag i alla fall tre dagar. Den här veckan tänker jag mig fyra.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *