Nog nu

Gick upp på hästryggen och insåg att det får vara nog nu. Måste skaffa kondis för att orka. Har googlat vettiga program för ryttare och hur man ska tänka. Stel blir man, så tillbaka med yogan för det första. Mage och rygg och sätesmuskler behöver man, så styrketräning it is. Och kondisen sen, då. Får väl bita i det sura äpplet och springa. Löpband. Ja, ja.

Har tagit i hand med mig själv på detta och funderar på om det kan vara värt att gå på en sådan där #40passinnanjul-utmaning som hjälp på traven. Men det vete fan. Jag är ju lat av naturen tyvärr. Tycker om karra och chips och vin och att ligga på soffan och hålla på med min telefon.

Tycker ju också om hästar och vill verkligen orka hålla på. Som det är nu blir jag ju helt slut av en timme och orkar inte hålla i när jag tränar på tölten. Skulle vilja utöka till två gånger i veckan kanske, men innan jag är där måste kondisen upp rejält.

Ingen återvändo, vill bli bra ryttare igen. Fick beröm för min sits igår, men den orkar jag ju inte heller hålla i 60 minuter. Känner hur jag börjar sacka i slutet. Det är jobbigt som fan att rida! Tänk att jag en gång i tiden red sex dar i veckan och körde fotbollsträning tre dar. Sån skulle man ju orkat fortsätta vara.

Istället blev man en sådan där smaltjockis. Livet. Jaja. Ska man ha som föresats morgonyoga innan tidig avresa till Kalix imorgon?

Ska kolla om min yogaapp har nåt för ryttare. Hon har ju för nästan allt annat.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *