Nu kan jag bekräfta detta

Alltså. Var utan minipiller en månad pga glömde helt enkelt bort dem.

Och den här månaden har jag varit ledsen, skör, gråten i halsen, brutit ihop etc osv. Har först tänkt att det är stress och allt möjligt, men dels är jag – faktiskt – rätt så stresstålig vad gäller just jobbet (även om det är mkt svårare att INTE stressa upp sig sedan jag fick barn, beroende på att jag inte längre har 24/7 att jobba på, jag måste liksom hinna klart inom en viss tidsrymd + sova om jag ska orka ta hand om barn, förr kunde jag sova 3h och jobba 21 långa, långa perioder i sträck (gjorde t ex så i ett halvår) och det var fine. Men nu, det går inte = blir stress av den anledningen) dels är det mycket men inte förtvivlat mycket. Inte så jag borde bryta ihop. Och att jag vill grina exakt hela tiden? Och gör det dessutom?

PMS din jävla jävel. Jag måste börja igen asap. Kanske räcker inte ens dessa, tänkte innan att de typ inte har hjälpt alls, men som jag mått den senaste månaden vill jag never ever må igen. Så något gör de ju, helt klart.

Ganska bra att jag lite ofrivilligt tog reda på effekterna ändå.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *