Ny Box från Lookfantastic

Idag kom nyaste Lookfantasticboxen. Först var jag lite missnöjd, i jämförelse med de tidigare så kändes den här lite mjaa. Det brukar vara bra grejer och minst ett riktigt känt och bra märke. 

Själva boxen var ganska gosig i och för sig, men den skänker man ju genast bort till sin fyraåring, så spela roll.


Så innehållet då. Det första jag gladde mig åt, var solskydd till ansiktet. Har pundat bort min Clarins och precis tänkt beställa en ny. 

Bronzern kändes trist först, men nu har jag testat den på fejset och den var riktigt trevlig. Inte överdrivet orange, inget glitter. Bra basbronzer helt enkelt! Jag tror jag kommer köra på den resten av sommaren. 

Highlighterpennan från Jelly Pongpong var en annan typisk grej som jag inte skulle köpt själv, men däremot varit sugen på att testa i undre vattenlinjen ganska länge, så det var väl bra att den var där. Övade direkt och jo, det här kan jag tänka mig att införliva i vardagsmejken.

Hårgrej från moroccan oil kändes superboring, liksom bonusgrejerna ”C-vitaminshot” och tandkräm (iofs alltid bra med små resetuber).

Tonern från Cowshed är jag kluven till. Lavendel och kamomill, två ingredienser som folk tror är bra pga ”naturliga” (är otroligt skeptisk till nästan all ekohudvård) är faktiskt ganska tuffa mot känslig hy. Vi får se om jag testar den. Jag har ingen toner för närvarande, därav kluvenheten. 

3 av 5 på den här boxen. Ovanligt lågt betyg. 

You may also like

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *