Ögonkrämer, nya

Apropå åldrandet – jag har precis införskaffat två nya ögonkrämer. Filorgas kom i senaste Lookfantasticboxen, vilket gjorde mig mkt glad för jag hade precis läst om den i en av de skönhetsgrupper jag är med i på FB och Mizon Snail Repair Eye Cream köpte jag på eBay för 40 spänn ink frakt pga nyfiken. Den kom med posten igår. Jag har en rätt stor samling koreanska skönhetsprodukter jag bevakar, och slår till på ibland när jag får ngn liten krona över. De är tokigt mkt billigare, t ex köpte jag ny Gwang för 181 kronor ink frakt istället för Skincitys 339. Man får visserligen vänta någon månad på grejerna jämfört med över dagen, but still.

Retinolen har gjort ögonområdet så torrt (ser fortfarande nästan ut som om jag blivit boxad under vänsterögat) och snigelslemmet ska tydligen vara en sjujävla fuktbomb.

Så nu: Filorga till natten, snigelslemmet på morgonkvisten. Så får vi se om torrhetslinjerna och fläckarna drar sin kos nån gång. Eller om jag får inse att retinol ej är för detta fejs/klimat.

Ögonkräm är så intressant tycker jag. Har en miljard, använder typ ingen pga ORKA. Tror att vanlig kräm går minst lika bra. Men nu ska jag ge det några veckor.

Insåg igår – ännu en Lindainspi – att glasögon ju inte är så dumt. Hade på mig mina svarta hela dagen och på kvällen köpte jag ett par Dame Edna-inspirerade och ett par runda, sköldpaddsfärgade på eBay. 15 spänn styck. Sparade ännu fler färger och modeller att köpa till sen.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *