Mer om skribenten

Jag heter Johanna Ögren. Jag är född 1976, jag har två barn, Tage och Ejda, och en make som heter Daniel. Jag har ett hus i Vittangi och en lägenhet vid Helgalunden i Stockholm. Jag jobbar som marknadschef på Swedish Lapland. Jag skriver också, böcker och texter och annat.

Jag är född och uppvuxen i Vittangi men flyttade tidigt till Stockholm, pluggade, bodde och arbetade där i 17 år innan jag återvände till norr. Jag har alltid jobbat med marknadsutveckling av olika slag, först som managementkonsult, sedan 2008 konsult med fokus på digital utveckling, och numera alltså som marknadschef, med uppdrag just att styra vår marknadsföring mot en mer digital närvaro. Jag är också utbildad marknadsekonom.

Man kan maila mig på johanna@wky.se om man vill mig något och jag är ganska googlingsbar om man vill veta mer (här är min Wikipediasida) om vad jag har gjort, och gör.

Just det, jag har en katt också, han är ju faktiskt en del av vår familj han med. Karlsson heter han och är född i samma kvarter i Uppsala som Pelle Svanslös.