Palettblad 2.0

Har börjat ovanligt tidigt med att beställa sticklingar. Idag Peters Wonder och Victorian Ruffles, i förra veckan Pinata och Black Dragon. Eller nej, det var nog inte Black Dragon? Och så blev jag så rädd att min China Rose skulle kollapsa, så jag har sejfat upp med sticklingar.

Och min Fifth Avenue, den växer som ogräs. Satte hela fem sticklingar som dragit iväg som satan. Den blir stor och fin och tät på egen hand, utan att man toppar.

Blir ledsen när jag tänker på alla som dog i vintras. Det var bara China Rose, Fiftb Avenue, Trailing queen och Wizards Jade som överlevde. Och med nöd och näppe. De ser förjävliga ut nu. Allihop. Hade många och stora och annorlunda då. Men nu börjar jag tidigare och så ska jag klippa ner dem lite tidigare i höst också. Just! Min Electric Lime överlevde faktiskt också. Fem av typ femton sorter. Otroligt deppigt. Nu ska jag gå och vattna lite här på övervåningen tror jag bestämt.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *