Så skör hy

Jag drog igång retinol ju, fick direkt torr, flagnande och ilsket röd fläck på kindbenet så det typ ser ut som om jag har fått världens snyting över ögat. Igår började även hakan och näsan att flagna. Tänkte att jag ändå skulle försöka orka över den här puckeln, försöka hålla ut en månad i alla fall, och se om det går över. Det får vara hemskt ett tag. Jag ska inte resa iväg igen förrän 24 november, så kan gömma mig i hemmet. Hehe närå, så illa brukar det inte bli, även om det inte är så supersnyggt att gå omkring och se misshandlad ut som jag gör just nu.

Bara att ösa och ösa med fukt. Tyvärr har det även blivit vinter med 10 minusgrader och what not. Idag drog jag i rejält med squalane på mig och barnen på morgonen. Brukar köra med den och Weledas väderkräm på ungarna vintertid. Inget vatten i någon av krämerna. Dagismunnen försvinner nästan direkt då.

Övrigt beautyrelaterat samt avdelningen ”jobbiga saker man inte riktigt orkar med” – mina parfymprover är tydligen på väg till den lilla hålan Black Diamond, WA 98010 istället för Lainiogatan 98010 Vittangi SWEDEN. Efter en undersökning på Google Maps, är jag starkt tveksam till att en liten by i skogen med 4000 invånare (belägen i delstaten Washington) verkligen är platsen för en internationell USPS shipping facility. Alltså, man KAN ju inte veta såklart, men jag är mer benägen att tro på att de dunkat iväg paketet dit baserat på domestic zip code snarare än internationell.

Alltså ORKA börja efterlysa två provrör över hela världen nu. Har börjat med att maila Luckyscent för att se om de kan hjälpa mig, för det formuläret som skulle fyllas i på USPS hemsida var såklart inte från denna värld. Nåväl. Fortsättning följer.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *