Så vi gjorde slut istället

Häromveckan var jag till Stockholm. Jag hade ett möte på Söder och sedan promenerade jag ner till en bar där jag skulle träffa vänner. På vägen gick jag förbi en adress – Brännkyrkagatan 59 – och plötsligt mindes jag hur jag och en tidigare sambo var där och tittade på en lägenhet för att göra ett byte. Det var en jättefin lägenhet, en stor trea.

Vi bytte aldrig den, istället gjorde vi slut några veckor senare, eller det var kanske nån månad eller två. I alla fall, jag tänkte då på det där, när jag gick förbi den där porten. Alla de där förändringarna man gör som man tror ska bli bättre. Att om vi flyttar till Söder istället för Kungsholmen. Att om vi skaffar ett barn till, eller bara ett barn öht. Eller bygger en veranda eller nåt, inte vet jag.

Nu blev det ju inte bättre. Inte för oss i alla fall och ofta känns det som om det inte blir det för någon annan heller.

 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *