Söndagsmasken

Nackdel med fiskgratäng: Hela huset stinker fisk. Nåväl. Nu är det gjort. Ejda tyckte även att det gått alldeles för lång tid sedan det skedde en födelsedagsfest i huset (nackdelen med att samla ihop födelsedagar i klump, som den här släkten har en tendens att göra) så nu firar vi Daniels 43-årsdag ikväll istället för i februari.

Jag behövde förbereda mig lite för att ta mig igenom ansträngningen som ett födelsedagskalas innebär, så gjorde en rejäl söndagsmask:

Först en lermask från Maria Åkerberg. Den var bra, men gjorde mig ganska röd, trots att den då påstår sig göra exakt motsatsen, nämligen ta bort det röda. Vara snäll. Jag är skeptisk till ekohudvård, mitt fejs brukar reagera ganska kraftigt på mycket av det som är ”naturligt”. Däremot gjorde den ett bra jobb med porer och annat.

Efteråt kändes det ganska torrt och stramigt, som det brukar göra på mig när jag använt lermasker (men RENT! Åh så rent) så jag slabbade på en ganska rejäl klick av PTR Cucumber Mask och lät den ligga över natten. Kändes bra i morse. Jag gör lermasker oerhört sällan, av rädsla för att spricka. Helst nu i vintertid. Men ville samtidigt bli rejält renad, så jag tänkte att jag testar. Skulle nog inte köpa den lerkrämen i full size dock, den här fick jag med som prov någonstans. Den är helt ok, men tänker fortsätta leta lermask som är mwah istället.

PTR-masken är också egentligen bara ok, jag är lite osäker på om jag kommer köpa den igen. Den är förvånansvärt dryg, jag har haft min burk i ett år nu, och det är 1/3 kvar trots att jag i perioder har kört den nästan varje kväll. Jag skulle nog hellre köpa PTR:s Blue Marine-mask om jag letar fukt, den fick jag också som prov nyligen och den är riktigt fin. Kan tänka mig den i full size.

Jaja, det var #söndagsmasken det. Jag ska leta några goa arkmasker när jag är i Luleå i slutet av veckan.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *