Stallet

Hoja, jag älskar stallet. Var SÅ avundsjuk på mitt barn på dagens ridlektion. Tittade på henne och såg att hon hade det där lycksaliga leendet som bara väller över en när man hamnar på en hästrygg. Hur du gungar i takt med hästkroppen. Lyllos!

Annars är det inte så bra. Men vi jobbar på det. Nångång blir man väl lycklig igen.

Våren alltså. Hela naturen, djuren, älven, allt lever i 180 och själv orkar man inte ur sängen ens. Orättvist att just människan ska gå i lera och sörja såhär på vårkanten.

Har mysig och rolig familjeresa på gång om ett tag. Längtar så himla mkt. Vi ska bara till Skellefteå, men två så roliga saker:

Nordsken och dinoutställning

Det kommer bli så fint och kul att få åka iväg hela fyrbollen. Vi hade jättefin resa när vi var till Kust här i vintras. Så vill igen.

Ska väl plantera om lite blommor fram till dess. Har även fått förnyat förtroende och intresse för hudvård, efter att ha börjat med c-vitamin igen för ett par veckor sedan, ser ett nytt studsigt skinn växa fram. Så fick energi till att börja med min halskräm och en ögonkräm. Placeboeffekten slår hårt och vilt. Tycker redan att mindre saggig.

Mina barn sitter ihop i köket och målar och är fina mot varandra. Maken panikskriver på övervåningen. Att jag fick alla de där tre, och katterna. Tur som en tokig.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *