Syrornas tid är här

Jag tror att kylan har släppt greppet om oss, äntligen. Det känns så. Och jag tänker börja våga smyga in mer aktiva ingredienser i hudvården igen. Nu när inte skinnet fryser till is. Startade i morse med c-vitamin och denna från the Ordinary: Resveratrol and Ferulic Acid. Jag använder även C-vitamin från The Ordinary just nu. Får mkt pigment i ansiktet sommartid och tänkte försöka jobba med det i år. För dekolletaget kör jag EUK och tänker även lägga till den i fejset. Ska bara lista ut hur jag ska kombinera alltihop. Avskyr detta himla översyrande av ansikten. No wonder de flesta skönhetsbloggare har perorial dermatitis. Jag har kört nästan bara fukt och fett i vinter. Varit lite allergisk mot aktiva ingredienser faktiskt. Allergisk som i att allt peelande och syrande och hajpande fått mig att må illa. Har velat gå åt andra hållet. Men nu fick jag lite sug igen!

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *