T18 och T14 – en love story

Vänner och obekanta! Nu vill jag slå ett slag för Wella T18 och T14 när det handlar om att göra håret någorlunda vitblont. En toning som skall i efter blekning. Jag köpte en miljard (okej, tre) när jag var i USA, man blandar till själv med developer (jag kör på 20, men det finns också 10 och 30 i styrka) och så låter man det sitta i typ 20 minuter. Jag hade kunnat låta min vara i en pytteaning längre, kanske 5-10 minuter till, men det var första gången, så jag var lite feg.

T14 tar bort orange toner i håret, och 18 tar bort gula. Jag brukar ha lite orange, ett arv efter min rödhåriga pappa, så nu blandade jag 1/3 T14 med 2/3 T18. Tror i efterhand att jag inte hade behövt T14 faktiskt, i alla fall inte så mycket. Tycker det finns en svag, grön nyans. Supersvag, min kollega påstår att hon inte ser den.

Känner mig i alla fall mycket nöjd. Nästa sväng ska jag bli ännu vitare tänker jag. Om typ 6 veckor. Mina tre flaskor kommer räcka till ca 6-7 ggr (nu tog jag onödigt mycket, också bra att veta till nästa gång) vilket innebär att jag behöver köpa nytt om ca ett år. Det verkar inte som om dessa finns i Sverige ännu, men går såklart att beställa på eBay.

Har även klippt mig lite till, är nu kortare än på många år. Känns också bra. Ska bara skaffa en bra silverinpackning så är jag hemma sen. Samt Olaplex 1-3.

Idag köpte jag även nya, trådlösa lurar, äntligen. Och ett fodral till (nya) datorn. Och ett fodral till telefonen. Är således på mkt gott humör pga shopping. Shopping does that to you.

(Är även på mkt gott humör pga har löst ett stort jobbproblem som jag nu ska få ner på pränt, smell ya later)

You may also like

Tid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *