Tan overnight mask

Köpte – för 35 spänn på eBay – en liten tub av James Reads sleep tan mask och en gradual face tan från samma märke. Testar nu nattmasken. Har f ö fått lite dålig hy från semesterveckan och skyller på rengöringen. Tog med nån resetub från Apoliva som såklart bara var skit. Rengöring och ansiktskräm, där litar jag inte på annat än Paula’s Choice. Rengöringen är super, torkar inte ur och får bort allt smink på bara en tvätt. Glad att jag är hemma hos den nu, funderar allvarligt på att plocka med till Luleå (vill ha lätt packning, tar sällan med så stora förpackningar på resa). Var till Apoteket idag, köpte mer Voltaren och någon bakteriesköljning för att klara resan med tandvärk. Inbillar mig att det är lite bättre nu i alla fall. Förhoppningsvis kan jag få snabb tid i nästa vecka. Jag har varit irriterad, tror ej PMS utan för att jag haft så ont, men har i alla fall noterat ett litet åskmoln i kalendern. Samt försämringen av hyn, tänkte se om även det har något samband.

Nu ska jag googla bullet journaling, so sue me Rebecca.

You may also like

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *