Vardagsmejken

Apropå vardagsmejk, så här ser min jobbdagliga ut:

Covergirl Trublend liquid makeup blandad med NIOD Photography Fluid. Sedan bronzer (den jag fick i senaste Lookfantasticboxen), rouge från Hourglass i nyansen Mood Exposure och highlighter i nyansen Moonstone från Anastasia Beverly Hills Glow Kit Sun Dipped (phuu). Sätter allt med MAC pearlmatte facepowder från Fruit y Juicy-kollektionen och, såklart, MAC Prep + Prime Fix

Borstar och rättar till bryn med Goof Proof från Benefit (jag har nyans No 3) och favoritmascaran just nu, Maybellines Falsies Push Up Angel Mascara. Så bra att jag bunkrat upp mascara för 1,5 år framåt när jag var i USA, ety halva priset (mmm, fynd). Ja, och så då nytillskottet, nudefärgad penna vid undre vattenlinjen. 

Det är det! Eller ja, läppstift varierar jag jättemycket men oftast HM:s läppis i nyansen som heter Kombucha pga är min ultimata mlbb.

Denna sminkning tar mindre än 10 minuter att göra. Visst, jag borde säkert dutta med concealer, kanske göra nåt mer med ögonen, osv. Men orkar ej. Faktum är att den här inte är så extremt olik min partysminkning, förutom att jag då är mer noga med basen och brynen och ev lägger till nån matt ögonskugga. Jag ska prata om det där med ögonskugga nån annan dag. 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *