Veckans outfit igen

Såg f ö att Peppe tänker outfitblogga hela januari. Kul ju! Jag tänkte jag skulle återuppta mina veckosamlingar också. Men i beckmörkret som råder (dessutom ligger vårt kontor i källaren) så måste jag nog antagligen rigga systemkameran för att kroppen öht ska synas alls. Ska fundera lite på saken. Det är ju kul att dokumentera, plus att jag märkte att jag ändå klädde mig lite roligare när jag hade det som uppgift, så även av den anledningen kan det vara bra. Att orka klä sig stiligt liksom.

Jag har en liten plan om att göra en klädkammare i vårt sovrum, med ordentliga hyllsystem och sådant. Det vore fantastiskt. Vi börjar så smått att växa ur det fåtal garderober som finns, farmor och farfar verkade av någon mystisk anledning klara sig med tre garderober nere och två uppe, trots fem barn. Nu har vi tryckt in Elfa-förvaringar precis överallt, och jag hittar ALDRIG några av mina kläder. Det är alltid ett antal plagg som är mystiskt försvunna någonstans i någon hög. Otroligt irriterande.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *