Work it like you mean it

Jobbar igen.

Jag tror det känns bra.

Semstern ungefär så här: Jättefin tågluff genom sex länder (Paris och Berlin = <3), sköna dagar på hemmaplan i Sthlm, fina vänner, fina ungar, och slutligen, fina fjäll. Så klart även VÄDER och mkt bad, på många platser.

Mindre bra med semestern: Var ganska sjuk i slutet, bihåleinflammation från helvetet. Behövde jobba alldeles för mycket tyvärr. Det var INTE bra. Jag hade verkligen inte velat vara så stressad som jag har varit under hela den så kallade ledigheten. Sörjer detta lite. Antagligen därför jag också blev så sjuk som jag blev. Men vi har fortfarande inte fullt ställ i mitt team, så jag gör ÄNNU två personers jobb. Funkar ej. Nu har det gått ett år. Hade tre ljuvliga månader i mitten där jag blev avlastad, sen sket det sig.

I alla fall. Höstplanerna:

  • Börja med yogan igen. Har inte yogat sen semestern startade. Stel som ett as nu.
  • Börja styrketräna. Pratade mycket om det i fjällen med min kompis M, att fan vad saker rasar. Dessa måste lyftas upp igen.
  • Börja med matlagningen på söndagarna igen. Pga: spara pengar och tid.

Och så ska jag försöka vara lite snäll mot min mage. Den har varit väldigt bråkig under sommaren. Tror jag ska försöka dra ner på bröd och pasta, så får vi se om det är boven eller om det bara är lite hederlig stress som orsakar knöleriet.

Bröd och bröd förresten, så jävla mycket mackor äter jag inte. Men ok då, vetebaserade saker. Pasta, det äter jag ju lite för mycket utav.

Är även lite orolig för älgjakten efter denna knäppvarma sommar. Eftersom vi inte köper kött så är jag lite beroende av att den går bra för pappa. Annars blir det både dyrt och trist. Eller så blir det mer vegetariskt, men det är också svårt om man på samma gång ska vara klimatsnäll, eftersom vi bor där vi bor. Finns inte så mkt grönsaker och sådant.

Nu i helgen tänkte vi i alla fall åka till stugan, kanske sova över, kanske plocka blåbär.

Bästa med sommaren är nog ändå att jag har läst så mkt böcker. Äntligen!

 

 

 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *